Administratör

BR SOLUTIONS söker Administratör!

(i Stockholm, Järfälla)

Har du erfarenhet av intern administration? Vill du jobba på ett litet men händelserikt företag? Då är detta rätt nästa steg för dig!

BR SOLUTIONS AB projekterar, bygger, underhåller och sanerar drivmedelsanläggningar inklusive byggnader och dess installationer. Vi har jobbat för drivmedelsbranschen och industrin sedan 1963 och utvecklar kontinuerligt servicetjänster för både befintliga och nya kunder. Vår servicenätverk täcker hela Sverige och vi servar allt som rör drivmedelsanläggningen, tillhörande fastigheter och dess installationer samt utför reparationer på alla förekommande fabrikat på marknaden.

Om tjänsten

I rollen som administratör hos oss hanteras arbetsordrar, rapportering till våra kunder i webbportaler och fakturering.
Intern administration av frakter, hotellbokning, godsmottagning. Högt och lågt.
Du kommer i synnerhet arbeta med två arbetsledare som hanterar servicearbeten till större projekt och där till ca 10 kompetenta fältservicetekniker.
Bakgrund inom ekonomi är meriterande.
Affärinriktad ses som fördelar då det kan komma ske ekonomisk avsyn i rollen.

Kvalifikationer

  • Personlighet ödmjuk, ordningsam och strukturerad.
  • Behärskar svenska och delvis engelska i tal och synnerhet skrift.
  • Datorvana

Anställning

Placeringsort Järfälla, Jakobsberg.
Arbetstider 7-16
Fast anställning, tillsvidare. Heltid önskvärt, kan avtalas men inte lägre än 50%.

Med oss som arbetsgivare får du ett utmanande, roligt och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Att känna glädje i att leverera service och kvalitet är det som driver oss framåt. Vi har en utpräglad teamkänsla och inom företaget strävar vi mot gemensamma mål.

Regelbunden utbildning inom vårt verksamhetsområde och intern kompentensutveckling är en självklarhet att räkna med. Med ett solvent ägande erbjuder vi en sund personalpolitik med trygga rättigheter och goda anställningsförhållanden.

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss!

Snabbanslutning