Anläggare/Drivmedelstekniker

Vi söker anläggare/drivmedelstekniker hos BR SOLUTIONS AB i Göteborg

 

Är du en erfaren anläggare eller drivmedelstekniker? Vill du arbeta med spännande projekt inom drivmedelsanläggningar? Då kan tjänsten som anläggare/drivmedelstekniker hos BR SOLUTIONS AB vara något för dig!

 

Om Jobbet

Som anläggare/drivmedelstekniker på BR SOLUTIONS AB kommer du och dina kollegor att utföra arbeten på drivmedelsanläggningar. Ditt arbete sker ute i fält och innefattar allt från service och montering av pumpar till nybyggnationer och laddstationer. Resor och övernattningar kan ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer

 

För att trivas i rollen bör du ha:

  • Utbildning inom anläggning eller mångårig erfarenhet, gärna med utbildning på grävmaskin.
  • Flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du är en social och självgående person med hög ansvarskänsla och god samarbetsförmåga.
  • Körkort klass B är ett krav, gärna även BE.

Arbetstiden är måndag till fredag, antingen 07.00-16.00 eller måndag till torsdag 07.00-18.00 vid övernattning. Flexibilitet är viktigt då vissa dagar kan bli längre än planerat.

 

Lön och Anställningsvillkor

 

  • Månadslön.
  • 100% anställning.
  • Tillträde: Snarast.
  • Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning).

 

 

Om BR SOLUTIONS AB

BR SOLUTIONS AB är experter inom projektering, byggande, underhåll och sanering av drivmedelsanläggningar, inklusive byggnader och installationer. Sedan 1963 har vi arbetat inom drivmedelsbranschen och industrin, och vi utvecklar kontinuerligt servicetjänster för både befintliga och nya kunder.

Vi är marknadens mest kompletta servicepartner för dig som söker en effektiv helhetsleverantör.

Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär som anläggare/ drivmedelstekniker!

Ansök redan idag och bli en del av vårt team hos BR SOLUTIONS AB i Göteborg

Med oss som arbetsgivare får du ett utmanande, roligt och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Att känna glädje i att leverera service och kvalitet är det som driver oss framåt. Vi har en utpräglad teamkänsla och inom företaget strävar vi mot gemensamma mål.

Regelbunden utbildning inom vårt verksamhetsområde och intern kompentensutveckling är en självklarhet att räkna med. Med ett solvent ägande erbjuder vi en sund personalpolitik med trygga rättigheter och goda anställningsförhållanden.

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss!

Snabbanslutning