Elektriker, Göteborg

BR SOLUTIONS söker elektriker!

(i Göteborg, Halland och Skåne.)

Har du erfarenhet eller utbildning inom el och söker nya utmaningar? Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och stor frihet under ansvar? Då är detta rätt nästa steg för dig!

BR SOLUTIONS AB projekterar, bygger, underhåller och sanerar drivmedelsanläggningar inklusive byggnader och dess installationer. Vi har jobbat för drivmedelsbranschen och industrin sedan 1963 och utvecklar kontinuerligt servicetjänster för både befintliga och nya kunder. Vår servicenätverk täcker hela Sverige och vi servar allt som rör drivmedelsanläggningen, tillhörande fastigheter och dess installationer samt utför reparationer på alla förekommande fabrikat på marknaden.

Om tjänsten

Som elektriker på BR SOLUTIONS kommer du och dina kollegor att utföra el-relaterade arbeten på drivmedelsanläggningar. Arbetet sker ute i fält och innefattar exempelvis elinstallation, belysning, service av laddningsstationer, kabeldragning, nybyggnation m.m.. Vi utför även en del fastighetsrelaterade arbeten på stationerna. Du utgår hemifrån med servicebil som företaget tillhandahåller och arbetstiderna är mån-fre 7-16. Arbete på annan ort kan ibland förekomma och i de fallen krävs övernattning.

Kvalifikationer

  • El-utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Har du tidigare jobbat med service- och underhållsarbete är detta meriterande. Behörighet är inte ett krav
  • Flytande kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Som person är du en flexibel problemlösare med god servicekänsla. Du är även självgående, social, har hög ansvarskänsla och mycket god samarbetsförmåga.

Vad händer efter min ansökan?

Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Vi söker elektriker till såväl Göteborg som Halland och Skåne.

Välkommen att skicka ditt personliga brev och ett CV till oss

Med oss som arbetsgivare får du ett utmanande, roligt och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Att känna glädje i att leverera service och kvalitet är det som driver oss framåt. Vi har en utpräglad teamkänsla och inom företaget strävar vi mot gemensamma mål.

Regelbunden utbildning inom vårt verksamhetsområde och intern kompentensutveckling är en självklarhet att räkna med. Med ett solvent ägande erbjuder vi en sund personalpolitik med trygga rättigheter och goda anställningsförhållanden.

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss!

Snabbanslutning