JOBBA HOS OSS

Med oss som arbetsgivare får du ett utmanande, roligt och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Att känna glädje i att leverera service och kvalitet är det som driver oss framåt. Vi har en utpräglad teamkänsla och inom företaget strävar vi mot gemensamma mål.

Regelbunden utbildning inom vårt verksamhetsområde och intern kompentensutveckling är en självklarhet att räkna med. Med ett solvent ägande erbjuder vi en sund personalpolitik med trygga rättigheter och goda anställningsförhållanden.

Drivmedelstekniker, Göteborg

Är du en erfaren anläggare eller drivmedelstekniker? Vill du arbeta med spännande projekt inom drivmedelsanläggningar? Då kan tjänsten som anläggare/drivmedelstekniker hos BR SOLUTIONS AB vara något för dig!

Elektriker, Göteborg

Har du erfarenhet eller utbildning inom el och söker nya utmaningar? Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och stor frihet

Elektriker, Halmstad

Har du erfarenhet eller utbildning inom el och söker nya utmaningar? Uppskattar du varierande arbetsuppgifter och stor frihet under ansvar? Då är detta rätt nästa steg för dig!

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss!

Snabbanslutning