Kameraövervakning

BR SOLUTIONS installerar kameraövervakningssystem för att göra drivmedelsanläggningen till en tryggare plats för såväl stationens anställda som för dess kunder. Med kameraövervakning får du bättre kontroll över hela anläggningen.

Tekniken utvecklas hela tiden till att kunna ge fler användningsområden. Förutom att övervaka hela området och identifiera udda rörelsemönster kan kameraövervakning idag användas för att mäta fordonstrafik, läsa av nummerplåtar och mycket mer.

Ett modernt kameraövervakningssystem kan även integreras med andra system såsom automatiska dörröppnare och passersystem. På så vis få du bättre koll och uppsikt över besöksflödet.

Anpassad kameraövervakning

När vi installerar kameraövervakning anpassar vi det efter din verksamhet och behov. Givetvis säkerställer vi också att systemet följer gällande regelverk och riktlinjer. Vår personal är certifierad på professionell kameraövervakning och håller hårt på våra höga säkerhetsrutiner.

Kamerorna vi installerar har mycket hög bildkvalitet och tar bra bilder även på natten. Bildmaterialet lagras så att det blir lättillgängligt för eventuella utredningar. Systemen i sig är användarvänliga och kan övervakas via smartphone eller surfplatta om så önskas.

Vi är gärna med dig redan från planeringsstadiet och vidare till installation, support och service.

Snabbanslutning