Miljö

Vi på BR Solutions AB sätter alltid miljö och hållbarhet främst och har därför valt att starta affärsområdet Miljö. Vi har mycket kompentent personal med mångårig erfarenhet inom området spolning, grävning och besiktning. Vi utför alla arbeten med egna, nyinköpta och moderna fordon, som uppfyller alla miljö- och säkerhetskrav som ställs på verksamheten och lite till. Vi levererar alltid en förstklassig och kompetent service och ser alltid till att du som kund får den bästa lösningen med just ditt projekt.

Vår kombispolbil har en fordonstank på 14 kbm (10+4) och en vattentank på 3000 liter. Bilen är ADR klassad samt är utrustad med en högtryckstvätt med hetvatten. Vi utför alla slags arbeten som ni har behov för såsom spolningar, tömningar, oljeavskiljarbesiktningar, bränsleflyttar, schakttömningar, tvättningar m.m.

Vår torrsug är ett fordon som med vacuumteknik suger upp både torra och blöta material. Fordonstanken rymmer hela 10 kbm och kan högtippa materialet rätt i en container eller flak. Torrsugen är perfekt då det inte går att schakta bort eller ur materialet, då det är lite krångligt att komma till eller om det är inomhus med lite längre avstånd. Vi blåser även såklart in nytt material om det behövs och det är svårt att göra på annat vis.

Vår grävsug är det perfekta fordonet om det är försiktig eller svåråtkomlig schakt som skall utföras. Vi gör allt från att frilägga elkablar, fiber eller fjärrvärmekulvertar till att utföra schakter på krångliga ställen eller där det finns behov. Vi har allt tillstånd som behövs och arbetar lika mycket inom industrin, raffinaderier och depåer såsom vanliga byggarbetsplatser eller på gator och torg.

Om ni väljer att anlita oss för hjälp med era projekt kan ni alltid lita på att ni får det bästa bemötandet och den bästa servicen – oavsett tid på dygnet. Inget jobb är för stort eller för krångligt för oss.

Snabbanslutning